Saopštenja

24.12.2020. - 10:12

Čestitka povodom Božića

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić  uputio je danas Božićnu čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu Stanislavu Hočevaru i svim hrišćanskim vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru. U čestitki se kaže: 

„Vaša Preuzvišenosti,
 
Vama, sveštenstvu i svim vernicima koji vreme računaju po gregorijanskom kalendaru, sa radošću čestitam Božićne praznike i Novu 2021. godinu.
 
Neka nas radost Božića, tog veličanstvenog događaja rođenja Hristovog koji je pokrenuo i otkrio večnost svim naraštajima u svim vremenima, i danas nadahne da  sa optimizmom i odgovornošću odgovorimo velikim izazovima koji se pred našu državu, njene građane i celokupno čovečanstvo postavljaju u predstojećoj godini.
 
Čestitajući Vam praznike, želim da Vas radost Božića nadahnjuje cele godine, kako biste uvek bili svedoci Blage Vesti snažeći najveće hrišćanske vrline ljubavi, vere i nade!
 
Srećan Božić!
Srećna i blagoslovena Nova 2021. godina!“
 
 
Beograd,
24. decembar 2020. godine

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).