Саопштења

24.12.2020. - 10:12

Честитка поводом Божића

Председник Републике Србије Александар Вучић  упутио је данас Божићну честитку надбискупу београдском и метрополиту Станиславу Хочевару и свим хришћанским верницима који Божић славе по грегоријанском календару. У честитки се каже: 

„Ваша Преузвишености,
 
Вама, свештенству и свим верницима који време рачунају по грегоријанском календару, са радошћу честитам Божићне празнике и Нову 2021. годину.
 
Нека нас радост Божића, тог величанственог догађаја рођења Христовог који је покренуо и открио вечност свим нараштајима у свим временима, и данас надахне да  са оптимизмом и одговорношћу одговоримо великим изазовима који се пред нашу државу, њене грађане и целокупно човечанство постављају у предстојећој години.
 
Честитајући Вам празнике, желим да Вас радост Божића надахњује целе године, како бисте увек били сведоци Благе Вести снажећи највеће хришћанске врлине љубави, вере и наде!
 
Срећан Божић!
Срећна и благословена Нова 2021. година!“
 
 
Београд,
24. децембар 2020. године

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).