Saopštenja

15.02.2021. - 10:15

Čestitka predsednice Republike Srpske povodom Dana državnosti Republike Srbije

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti Srbije, u kojoj se kaže: 

„U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, upućujem najsrdačnije čestitke povodom velikog praznika Sretenja – Dana državnosti Srbije.
 
Rukovodstvo Republike Srpske i njeni građani, u ekonomski snažnoj i politički stabilnoj Srbiji sa Vama na čelu, vide uzdanicu i najjači oslonac i svaki njen praznik doživljavaju i osećaju kao svoj.
 
Poštovani predsedniče, koristim priliku da još jednom izrazim zahvalnost institucijama Republike Srbije na brojnim projektima koji su realizovani u Republici Srpskoj, kao i za vrednu pomoć koja je upućena ovdašnjim zdravstvenim ustanovama u borbi protiv virusa korona.
 
U tom smislu, čestitam Vam na svim rezultatima koje je Republika Srbija ostvarila u procesu vakcinacije, suverenosti koju je pokazala u nabavci vakcina, kao i na samom procesu imunizacije, čime ste se svrstali među najuspešnije države sveta.
 
U uverenju da će Srbija, kao faktor regionalne stabilnosti, nastaviti putem uspeha na svim poljima, a naše institucionalne i bratske veze biti još čvršće i sadržajnije, na dobrobit svih naših građana, srdačno Vas pozdravljam“, navodi se u čestitki Željke Cvijanović.
 
 
Beograd,
15. februar 2021. godine

Pitajte predsednika

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.