Саопштења

15.02.2021. - 10:15

Честитка председнице Републике Српске поводом Дана државности Републике Србије

Председница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку председнику Републике Србије Александру Вучићу поводом Дана државности Србије, у којој се каже: 

„У име грађана Републике Српске и у своје име, Вама, државном руководству и свим грађанима Србије, упућујем најсрдачније честитке поводом великог празника Сретења – Дана државности Србије.
 
Руководство Републике Српске и њени грађани, у економски снажној и политички стабилној Србији са Вама на челу, виде узданицу и најјачи ослонац и сваки њен празник доживљавају и осећају као свој.
 
Поштовани председниче, користим прилику да још једном изразим захвалност институцијама Републике Србије на бројним пројектима који су реализовани у Републици Српској, као и за вредну помоћ која је упућена овдашњим здравственим установама у борби против вируса корона.
 
У том смислу, честитам Вам на свим резултатима које је Република Србија остварила у процесу вакцинације, суверености коју је показала у набавци вакцина, као и на самом процесу имунизације, чиме сте се сврстали међу најуспешније државе света.
 
У уверењу да ће Србија, као фактор регионалне стабилности, наставити путем успеха на свим пољима, а наше институционалне и братске везе бити још чвршће и садржајније, на добробит свих наших грађана, срдачно Вас поздрављам“, наводи се у честитки Жељке Цвијановић.
 
 
Београд,
15. фебруар 2021. године

Питајте председника

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.