Saopštenja

15.02.2024. - 16:08

Čestitka predsednika Države Izrael

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je, povodom Dana državnosti Republike Srbije, čestitku predsednika Države Izrael Isaka Hercoga, u kojoj se kaže: 

”U ime Države Izrael i njenih građana, zadovoljstvo mi je da prenesem iskrene čestitke Vama i narodu Srbije povodom Dana državnosti. Takođe, želim da iskoristim ovu priliku da iskažem svoju duboku zahvalnost Vama i građanima Srbije na tome što ste bili uz nas tokom proteklih nekoliko mračnih i bolnih meseci. Pružili ste aktivnu i konkretnu podršku narodu Izraela i mi ćemo uvek pamtiti ovu značajnu potvrdu prijateljstva na delu. Država Izrael ceni snažne bilateralne odnose sa Republikom Srbijom i ostajemo posvećeni rastu i jačanju ovih veza u godinama koje dolaze. Radujem se saradnji sa Vama kako bismo nastavili da gradimo intenzivno i proaktivno partnerstvo između naših zemalja, na obostranu korist naših naroda. Još jednom, na ovaj dan slavlja i ponosa, sa radošću upućujem najlepše želje Vama i građanima Srbije“, navodi se u čestitki predsednika Hercoga.
 
Beograd,
15. februar 2024. godine

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).