Саопштења

15.02.2024. - 16:08

Честитка председника Државе Израел

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је, поводом Дана државности Републике Србије, честитку председника Државе Израел Исака Херцога, у којој се каже: 

”У име Државе Израел и њених грађана, задовољство ми је да пренесем искрене честитке Вама и народу Србије поводом Дана државности. Такође, желим да искористим ову прилику да искажем своју дубоку захвалност Вама и грађанима Србије на томе што сте били уз нас током протеклих неколико мрачних и болних месеци. Пружили сте активну и конкретну подршку народу Израела и ми ћемо увек памтити ову значајну потврду пријатељства на делу. Држава Израел цени снажне билатералне односе са Републиком Србијом и остајемо посвећени расту и јачању ових веза у годинама које долазе. Радујем се сарадњи са Вама како бисмо наставили да градимо интензивно и проактивно партнерство између наших земаља, на обострану корист наших народа. Још једном, на овај дан славља и поноса, са радошћу упућујем најлепше жеље Вама и грађанима Србије“, наводи се у честитки председника Херцога.
 
Београд,
15. фебруар 2024. године

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).