Oproštajna poseta ambasadora Crne Gore

Saopštenja

27.06.2019. - 12:10

Oproštajna poseta ambasadora Crne Gore

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića i zahvalio mu na predanom radu tokom diplomatskog mandata u Beogradu.

Predsednik Vučić je rekao da ostaje posvećen daljem razvoju dobrosusedskih odnosa sa Crnom Gorom i da očekuje da dve zemlje prevaziđu trenutne tenzije. On je, s tim u vezi, najavio da će sutra, na sastanku sa predstavnicima Srba iz regiona, razgovarati sa predstavnicima srpskog naroda iz Crne Gore. Predsednik Vučić je naglasio da će nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu.
 
Predsednik Vučić i ambasador Mićunović su se saglasili da bi dve zemlje trebalo da nastave sa međusobnom podrškom u procesu evrointegracija, kao i da prioritet daju infrastrukturnom povezivanju i ekonomskoj saradnji.
 
Predsednik Vučić je ambasadoru Mićunoviću, na oproštaju, poželeo dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mnogo uspeha u profesionalnom radu.
 
Ambasador Mićunović je zahvalio na podršci, koju je, tokom boravka u Beogradu, imao od predsednika Vučića i srpskih vlasti.
 
VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI SA FTP SERVERA MINISTARSTVA ODBRANE.
 
Beograd,
 
27. jun 2019. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.