Опроштајна посета амбасадора Црне Горе

Саопштења

27.06.2019. - 12:10

Опроштајна посета амбасадора Црне Горе

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Црне Горе Бранислава Мићуновића и захвалио му на преданом раду током дипломатског мандата у Београду.

Председник Вучић је рекао да остаје посвећен даљем развоју добросуседских односа са Црном Гором и да очекује да две земље превазиђу тренутне тензије. Он је, с тим у вези, најавио да ће сутра, на састанку са представницима Срба из региона, разговарати са представницима српског народа из Црне Горе. Председник Вучић је нагласио да ће наставити да промовише стабилност у региону, водећи политику мира и сарадње на Западном Балкану.
 
Председник Вучић и амбасадор Мићуновић су се сагласили да би две земље требало да наставе са међусобном подршком у процесу евроинтеграција, као и да приоритет дају инфраструктурном повезивању и економској сарадњи.
 
Председник Вучић је амбасадору Мићуновићу, на опроштају, пожелео добро здравље и личну срећу, као и много успеха у професионалном раду.
 
Амбасадор Мићуновић је захвалио на подршци, коју је, током боравка у Београду, имао од председника Вучића и српских власти.
 
ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ФТП СЕРВЕРА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ.
 
Београд,
 
27. јун 2019. године
Подели

Питајте председника

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.