australia_velika.jpg

20.07.2018. - 11:14

Oproštajna poseta ambasadorke Australije u Republici Srbiji

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadorku Australije Džuliju Fini, zahvalivši joj na izuzetnom angažovanju na unapređenju odnosa dveju zemalja.

Predsednik Vučić je istakao da je uočljivo da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji u različitim oblastima, pa je vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji.

Predsednik Vučić posebno je zahvalio ambasadorki Fini što je tokom diplomatskog mandata u Beogradu kroz različite projekte pomagala u rešavanju problema najosetljivijih društvenih kategorija.

Ambasadorka Fini je zahvalila na dobroj saradnji sa predsednikom i Vladom Srbije i izrazila zadovoljstvo što je posao diplomate doveo u Srbiju i pružio joj priliku da upozna našu zemlju i ljude, istakavši da je, tokom boravka u Beogradu, bila svedok različitih pozitivnih promena. Ona je istakla da je i srpska zajednica u Australiji važan činilac u povezivanju dveju zemalja.

Predsednik Vučić poželeo je ambasadorki Fini mnogo uspeha u daljem radu.

VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI SA FTP SERVERA MINISTARSTVA ODBRANE.

Beograd,

20. jul 2018. godine

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.