1(6).jpg

Saopštenja

31.05.2013. - 00:00

Predsednik Nikolić obišao školu „Lazar Savatić“ u Zemunu

Beograd, 31. maj 2013. godine – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić obišao je Osnovnu školu „Lazar Savatić“ u Zemunu, povodom kraja školske godine i obeležavanja 50 godina rada, a koju je februara ove godine odlikovao Srebrnom medaljom za naročite zasluge u prosvetnoj delatnosti.

 

Predsednik je obišao učionice, školski bioskop, školsku biblioteku, fiskulturnu salu, kabinet za tehničko obrazovanje i informatiku sa radionicom, kao i salu za ručavenje, gde je deci delio korpe sa jabukama.

 

Tokom razgovora sa đacima predsedniku je uručena  knjiga koju je napisao učenik Aleksa Kukrkić pod nazivom „Titanik-posmatran očima jednog dečaka“. Predsednik Nikolić se zahvalio na poklonu i izrazio želju da  mladi autor stavi potpis na svoj rad koji će predsednik sa zadovoljstvom pročitati.

 

U svečanoj sali hor učenika dočekao je predsednika sa pesmom „Vostani Serbie“, a zatim su deca iz raznih sekcija izvela recitacije, pesme i himnu škole, odnosno deo programa koji su pripremili za svečanu akademiju povodom proslave 50 godina rada.

 

 

Prilikom obraćanja đacima, rukovodstvu i kolektivu škole predsednik Nikolić poželeo im je uspeh, uz nadu da će se pozitivan trend dobrih rezultata nastaviti.

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).