1(6).jpg

Саопштења

31.05.2013. - 00:00

Председник Николић обишао школу „Лазар Саватић“ у Земуну

Београд, 31. мај 2013. године – Председник Републике Србије Томислав Николић обишао је Основну школу „Лазар Саватић“ у Земуну, поводом краја школске године и обележавања 50 година рада, а коју је фебруара ове године одликовао Сребрном медаљом за нарочите заслуге у просветној делатности.

 

Председник је обишао учионице, школски биоскоп, школску библиотеку, фискултурну салу, кабинет за техничко образовање и информатику са радионицом, као и салу за ручавење, где је деци делио корпе са јабукама.

 

Током разговора са ђацима председнику је уручена  књига коју је написао ученик Алекса Кукркић под називом „Титаник-посматран очима једног дечака“. Председник Николић се захвалио на поклону и изразио жељу да  млади аутор стави потпис на свој рад који ће председник са задовољством прочитати.

 

У свечаној сали хор ученика дочекао је председника са песмом „Востани Сербие“, а затим су деца из разних секција извела рецитације, песме и химну школе, односно део програма који су припремили за свечану академију поводом прославе 50 година рада.

 

 

Приликом обраћања ђацима, руководству и колективу школе председник Николић пожелео им је успех, уз наду да ће се позитиван тренд добрих резултата наставити.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).