sl2.jpg

Saopštenja

06.06.2012. - 10:04

Predsednik Nikolić razgovarao sa delegacijom liste "Izbor za bolji život"Predsednik Republike razgovarao je danas sa delegacijom izborne liste „Izbor za bolji život– Boris Tadić“, koju je predvodio predsednik Demokratske stranke, Boris Tadić,a u kojoj su bili i gospođa Jelena Trivan i gospoda Rasim Ljajić, Dragan Đilas, Dragan Šutanovac, Bojan Pajtić i Dušan Petrović.

Tokom sastanka, predsednik Nikolić je izrazio uverenje da je neophodno da se nova Vlada Republike Srbije formira što pre, zbog, kako je istakao, velikih ekonomskih problema koji našu zemlju očekuju do kraja godine. Predsednik Republike je rekao da relevantne političke snage u Srbiji moraju da se ponašaju odgovorno prema građanima i da ne dozvole da, zarad uskostranačkih interesa, ispaštaju naš narod i naša država.

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić nastaviće konsultacije sa predstavnicima izbornih lista u ponedeljak, 11. juna u 12 časova, kada će razgovarati sa delegacijom Socijalističke partije Srbije, PUPS i Jedinstvene Srbije.

Pres služba
Predsednika Republike
 

Podeli

Pitajte predsednika

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.