sl2.jpg

06.06.2012. - 10:04

Председник Николић разговарао са делегацијом листе "Избор за бољи живот"

Председник Републике разговарао је данас са делегацијом изборне листе „Избор за бољи живот– Борис Тадић“, коју је предводио председник Демократске странке, Борис Тадић,а у којој су били и госпођа Јелена Триван и господа Расим Љајић, Драган Ђилас, Драган Шутановац, Бојан Пајтић и Душан Петровић.

Током састанка, председник Николић је изразио уверење да је неопходно да се нова Влада Републике Србије формира што пре, због, како је истакао, великих економских проблема који нашу земљу очекују до краја године. Председник Републике је рекао да релевантне политичке снаге у Србији морају да се понашају одговорно према грађанима и да не дозволе да, зарад ускостраначких интереса, испаштају наш народ и наша држава.

Председник Републике Србије Томислав Николић наставиће консултације са представницима изборних листа у понедељак, 11. јуна у 12 часова, када ће разговарати са делегацијом Социјалистичке партије Србије, ПУПС и Јединствене Србије.

Прес служба
Председника Републике