20_12_2012_.jpg

Saopštenja

20.12.2012. - 10:08

Predsednik Nikolić sa državnim revizorom Ruske Federacije, gospodinom Sergejem Stepašinom

Beograd, 20. decembar 2012. godine – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Beogradu sa državnim revizorom Ruske Federacije, gospodinom Sergejem Stepašinom.

Predsednik Nikolić je tom prilikom istakao da su Republika Srbija i Ruska Federacija uspostavile znatno kvalitetnije međusobne odnose nego što su bili ranije i da iz njihove saradnje proizilazi mnogo finansijskih transakcija. Zato je neophodno pažljivo kontrolisati sve novčane tokove, kako se nijednom pojedincu ne bi dozvolilo da, zarad sebičnih interesa, narušava sjajne odnose između naših država i naroda. Što se Srbije tiče, državni revizor je potpuno nezavisan, ima punu podršku državnih organa, a od njega se jedino traži da otkrije sve eventualne nepravilnosti u trošenju državnih sredstava, rekao je predsednik Republike.

 
Državni revizor Rusije preneo je predsedniku Nikoliću pozdrave koje je uputio predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin. Gospodin Stepašin je takođe rekao da je sa državnim revizorom Srbije dogovoreno da se nakon potpisivanja sporazuma o strateškoj saradnji između naše dve zemlje za velike zajedničke projekte vrši zajednička revizija. Zajednički rad državnih revizora doprineće odličnim odnosima između Rusije i Srbije, istakao je gospodin Stepašin.
 
Podeli

Pitajte predsednika

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.