20_12_2012_.jpg

Саопштења

20.12.2012. - 10:08

Председник Николић са државним ревизором Руске Федерације, господином Сергејем Степашином

Београд, 20. децембар 2012. године – Председник Републике Србије Томислав Николић састао се данас у Београду са државним ревизором Руске Федерације, господином Сергејем Степашином.

Председник Николић је том приликом истакао да су Република Србија и Руска Федерација успоставиле знатно квалитетније међусобне односе него што су били раније и да из њихове сарадње произилази много финансијских трансакција. Зато је неопходно пажљиво контролисати све новчане токове, како се ниједном појединцу не би дозволило да, зарад себичних интереса, нарушава сјајне односе између наших држава и народа. Што се Србије тиче, државни ревизор је потпуно независан, има пуну подршку државних органа, а од њега се једино тражи да открије све евентуалне неправилности у трошењу државних средстава, рекао је председник Републике.

 
Државни ревизор Русије пренео је председнику Николићу поздраве које је упутио председник Руске Федерације Владимир Путин. Господин Степашин је такође рекао да је са државним ревизором Србије договорено да се након потписивања споразума о стратешкој сарадњи између наше две земље за велике заједничке пројекте врши заједничка ревизија. Заједнички рад државних ревизора допринеће одличним односима између Русије и Србије, истакао је господин Степашин.
 
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).