Luksic.jpg

30.05.2013. - 20:21

Predsednik Nikolić sa Igorom Lukšićem, potpredsednikom Vlade Crne Gore

Beograd, 30. maj 2013. godine – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Beogradu sa Igorom Lukšićem, potpredsednikom Vlade Crne Gore.

Predsednik Nikolić istakao je tokom razgovora da Srbija ima interes da sarađuje sa svim državama na Balkanu, a posebno sa Crnom Gorom, u kojoj živi izuzetno brojna srpska zajednica. Jedan od ključnih prioriteta koje Srbija vodi jeste stabilnost u regionu, naglasio je predsednik Nikolić. Predsednik Nikolić upoznao je svog gosta sa konkretnim koracima koje Srbija preduzima kako bi rešila problem ekonomske krize.

Gospodin Lukšić iskazao je zadovoljstvo zbog boravka u Beogradu i izrazio dominantno uverenje svih u Crnoj Gori da su odnosi Srbije i Crne Gore sjajni. On je istakao potrebu da Srbija i Crna Gora jedna drugu podržavaju u procesu evroinegracija i poželeo je Srbiji da u junu dobije datum otpočinjanja pristupnih pregovora sa EU. On je posebno istakao da bi napredak Srbije na evropskom putu bio koristan za ceo region.

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.