1(2).jpg

Saopštenja

26.03.2013. - 18:15

Predsednik Nikolić sa potpredsednikom izdavačke kompanije Forbs

Beograd, 26. mart 2013. godine - Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas sa potpredsednikom izdavačke kompanije Forbs, gospodinom Kristoferom Forbsom.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je predstavio svom sagovorniku niz komparativnih prednosti Srbije za strane investitore, istakavši da je više od dve decenije predstavljana stranoj javnosti, a pogotovo Sjedinjenim Američkim Državama kao loša zemlja. „Istina je da ne postoje dobre ili loše države, dobri ili loši narodi“ rekao je predsednik Nikolić i dodao da je do sada malo ili gotovo ništa urađeno da se Srbija predstavi na pravi način. 

 
„Svi naši napori su usmereni ka tome da pokrenemo privredu i u tom smislu mi smo potpuno spremni za američki biznis“ rekao je predsednik Nikolić. U tom smislu možemo ponuditi izuzetno kvalitetnu radnu snagu, povoljan geografski položaj, i različite mogućnosti u oblasti poljoprivrede, energetike i rudarstva. 
 
Kristofer Forbs je rekao predsedniku Tomislavu Nikoliću da će uraditi sve u svojoj moći da predstavi Srbiju iz drugog ugla, kao i da će objasniti potencijalnim invistitorima koje sve mogućnosti američkim biznismenima nudi Srbija. 
 
Podeli

Pitajte predsednika

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.