Sastanak sa direktorom kompanije  "Igl Hils"

Saopštenja

12.07.2019. - 15:18

Sastanak sa direktorom kompanije Eagle Hills

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom kompanije Eagle Hills Muhamedom Alabarom sa kojim je razgovarao o svim fazama projekta Beograd na vodi.

Dvojica sagovornika razgovarali su o značaju ove investicije za ekonomski razvoj Srbije. „Kada smo razgovarali 2013. godine, stopa rasta ekonomije bila je niska, ali je, zahvaljujući investicijama, kao što je projekat Beograd na vodi, privreda Srbije sada na stabilnom putu rasta i razvoja. Najzapušteniji deo grada, koji trenutno predstavlja najveće gradilište, na kojem je angažovano preko 1.500 radnika svakoga dana, pretvaramo u najlepši deo prestonice“, istakao je predsednik Vučić.  
 
Direktor kompanije Eagle Hills Alabar pozdravio je ekonomske reforme, koje je Srbija sprovela, i obećao još bržu realizaciju svih faza ove investicije, kako bi projekat bio završen što pre.
 
Predsednik Vučić zahvalio je princu prestolonasledniku Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu i direktoru kompanije Eagle Hills Muhamedu Alabaru na ulaganjima koja su pokrenuli u Srbiji.
 
VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI SA FTP SERVERA MINISTARSTVA ODBRANE.
 
Beograd,
1 jul 2019. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.