Састанак са директором компаније  "Игл Хилс"

Саопштења

12.07.2019. - 15:18

Састанак са директором компаније Eagle Hills

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са директором компаније Eagle Hills Мухамедом Алабаром са којим је разговарао о свим фазама пројекта Београд на води.

Двојица саговорника разговарали су о значају ове инвестиције за економски развој Србије. „Када смо разговарали 2013. године, стопа раста економије била је ниска, али је, захваљујући инвестицијама, као што је пројекат Београд на води, привреда Србије сада на стабилном путу раста и развоја. Најзапуштенији део града, који тренутно представља највеће градилиште, на којем је ангажовано преко 1.500 радника свакога дана, претварамо у најлепши део престонице“, истакао је председник Вучић.  
 
Директор компаније Eagle Hills Алабар поздравио је економске реформе, које је Србија спровела, и обећао још бржу реализацију свих фаза ове инвестиције, како би пројекат био завршен што пре.
 
Председник Вучић захвалио је принцу престолонаследнику Уједињених Арапских Емирата шеику Мохамеду бин Заједу ал Нахјану и директору компаније Eagle Hills Мухамеду Алабару на улагањима која су покренули у Србији.
 
ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ФТП СЕРВЕРА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ.
 
Београд,
1 јул 2019. године
Подели

Питајте председника

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.