12.05.2019. - 15:25

Sastanak sa predsednikom Republike Severne Makedonije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Skoplju sa predsednikom Republike Severne Makedonije Stevom Pendarovskim, kome je čestitao stupanje na dužnost, uz želje da svojim radom doprinese napretku svoje zemlje, ali i razvoju bilateralnih odnosa Srbije i Republike Severne Makedonije.

Predsednik Vučić je izrazio nadu da će sa predsednikom Pendarovskim uspostaviti dobru saradnju, posebno da bi podstakli saradnju u oblasti ekonomije. Dvojica predsednika su izrazili nameru da razvijaju veze dveju zemalja i u svim drugim oblastima od zajedničkog interesa, a na dobrobit građana Srbije i Republike Severne Makedonije.

Foto Predsedništvo Srbije

Predsednik Vučić je pozvao predsednika Pendarovskog da poseti Srbiju, izrazivši nadu da će ta poseta dati podsticaj razvoju saradnje i dobrosusedskih odnosa.
Predsednik Pendarovski zahvalio je predsedniku Vučiću što je prisustvovao inauguraciji, rekavši da mu je drago da ima prijatelje u regionu. On je prihvatio poziv da na jesen poseti Srbiju.

VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI SA FTP SERVERA MINISTARSTVA ODBRANE.

Skoplje,
12. maj 2019. godine

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.