12.05.2019. - 15:25

Састанак са председником Републике Северне Македоније

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас у Скопљу са председником Републике Северне Македоније Стевом Пендаровским, коме је честитао ступање на дужност, уз жеље да својим радом допринесе напретку своје земље, али и развоју билатералних односа Србије и Републике Северне Македоније.

Председник Вучић је изразио наду да ће са председником Пендаровским успоставити добру сарадњу, посебно да би подстакли сарадњу у области економије. Двојица председника су изразили намеру да развијају везе двеју земаља и у свим другим областима од заједничког интереса, а на добробит грађана Србије и Републике Северне Македоније.

Фото Председништво Србије

Председник Вучић је позвао председника Пендаровског да посети Србију, изразивши наду да ће та посета дати подстицај развоју сарадње и добросуседских односа.
Председник Пендаровски захвалио је председнику Вучићу што је присуствовао инаугурацији, рекавши да му је драго да има пријатеље у региону. Он је прихватио позив да на јесен посети Србију.

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ФТП СЕРВЕРА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ.

Скопље,
12. мај 2019. године

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.