14.03.2016. - 16:59

Telegram saučešća - Turska

Beograd, 14. mart 2016. godine – Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić izrazio je saučešće predsedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, i porodicama nastradalih povodom terorističkog napada u Ankari. U pismu se između ostalog navodi:

„U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vama i porodicama nastradalih izraze najdubljeg saučešća.

Ovaj tragičan događaj koji je odneo veliki broj nevinih žrtava duboko nas je sve potresao. On je još jednom pokazao da nasilno delovanje terorističkih i drugih ekstremnih organizacija predstavlja pretnju po mir i bezbednost globalnih razmera i da je potrebno zajedničko i koordinisano delovanje cele međunarodne zajednice u borbi protiv ovog velikog zla današnjeg sveta.

U ovim teškim trenucima koji su zadesili Vašu zemlju, želim da prenesem iskrenu poruku solidarnosti Vama i građanima Republike Turske.

Primite, gospodine predsedniče, izraze mog iskrenog poštovanja“.

Predsednik Republike Srbije
Tomislav Nikolić

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).