Predsednik Vučić obišao renoviranu školu u Batajnici

Vesti

01.09.2023. - 12:34

Obilazak OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je, povodom početka nove školske godine, nadograđenu i renoviranu zgradu Osnovne škole "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici.

Predsednika je u holu škole dočekao školski hor koji su u čast predsednika pripremili kratki dramski i kulturno-umetnički program.
 
Predsednik Vučić poželeo je prvacima OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici srećan početak nove školske godine i da budu vredni, da nauče mnogo i da postanu ozbiljni, odgovorni i pošteni ljudi.
Predsednik Vučić obišao renoviranu školu u Batajnici

TANJUG

 
"U školi će vam biti super, imaćete drugare, ali morate da učite i da budete vredni da biste mogli da budete sve što poželite, sportisti, predsednici", rekao je predsednik Vučić tokom obilaska prva četiri razreda i razgovora sa prvacima i njihovim učiteljima.
 
Napomenuo je da su otkada je napravljena škola 1969. godine bile obavljene samo dve manje rekonstrukcije, ali nikad veći radovi.
 
Predsednik Vučić obišao renoviranu školu u Batajnici

TANJUG

 
Učenici i učitelji su izrazili zadovoljstvo novim izgledom škole i uslovima za učenje. Jedna od učiteljica naglasila je da je veoma prijatno raditi u novim učionicama, da je sada sve funkcionalno, da su svi - i nastavno osoblje, i roditelji, i deca srećni što su u novoj školi.
 
Predsednik Vučić obišao renoviranu školu u Batajnici

TANJUG

 
Predsednik Vučić podsetio je da je, da bi škola izgledala ovako, potrebno uložiti 3,5 miliona evra i naglasio da mu izgleda da je danas sve mnogo lepše nego kada je on išao u školu.
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).