Председник Вучић обишао реновирану школу у Батајници

Вести

01.09.2023. - 12:34

Обилазак ОШ "Светислав Голубовић Митраљета" у Батајници

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је, поводом почетка нове школске године, надограђену и реновирану зграду Основне школе "Светислав Голубовић Митраљета" у Батајници.

Председника је у холу школе дочекао школски хор који су у част председника припремили кратки драмски и културно-уметнички програм.
 
Председник Вучић пожелео је првацима ОШ "Светислав Голубовић Митраљета" у Батајници срећан почетак нове школске године и да буду вредни, да науче много и да постану озбиљни, одговорни и поштени људи.
Председник Вучић обишао реновирану школу у Батајници

ТАНЈУГ

 
"У школи ће вам бити супер, имаћете другаре, али морате да учите и да будете вредни да бисте могли да будете све што пожелите, спортисти, председници", рекао је председник Вучић током обиласка прва четири разреда и разговора са првацима и њиховим учитељима.
 
Напоменуо је да су откада је направљена школа 1969. године биле обављене само две мање реконструкције, али никад већи радови.
 
Председник Вучић обишао реновирану школу у Батајници

ТАНЈУГ

 
Ученици и учитељи су изразили задовољство новим изгледом школе и условима за учење. Једна од учитељица нагласила је да је веома пријатно радити у новим учионицама, да је сада све функционално, да су сви - и наставно особље, и родитељи, и деца срећни што су у новој школи.
 
Председник Вучић обишао реновирану школу у Батајници

ТАНЈУГ

 
Председник Вучић подсетио је да је, да би школа изгледала овако, потребно уложити 3,5 милиона евра и нагласио да му изгледа да је данас све много лепше него када је он ишао у школу.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).