krusevac_velika.jpg

Vesti

14.06.2018. - 23:27

Otvaranje novog pogona nemačke kompanije „Kromberg&Schubert”

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju novog pogona nemačke kompanije „Kromberg&Schubert” u Kruševcu.

Predsednik Vučić je na otvaranju istakao da će Srbija ostati otvorena zemlja za sve koji žele da ulažu i u njoj rade, te da neće obustaviti podsticaje, jer novac stvara novac. On je dodao da će u novoj fabrici raditi 2.500 ljudi, i da se nada da će taj broj biti i veći.
 
"Koliko god fabrika da sam do sada otvorio, a cifre neću da izgovaram, osim da nijednu nisam zatvorio, osećam svaki put uzbuđenje koje je teško opisati", rekao je predsednik Srbije.
 
Predsednik Vučić je poručio radnicima da danas ne predstavljaju samo sebe i svoje porodice, jer je država pomogla investiciju sa više od devet miliona evra, pa ih je zamolio da na najbolji način predstavljaju svoju zemlju.
 
"Za nas postoji samo jedan put koji sami gradimo ovim fabrikama, investicijama i ogromnim radom koji ulažemo u sebe i zemlju. Fabrike su hramovi, jer kada stigne ovakva fabrika jednog giganta industrije, sa njom stigne jedna sasvim nova vera, ona u sebe i u rad, i u sopstvenu budućnost. Srbiji, siguran sam, ta je vera najpotrebnija", rekao je predsednik Vučić i poručio da su pred nama teška vremena, mnogo pritisaka , i spolja i iznutra, te da je zato važno da svi ostanemo jedinstveni i čvrsti, da sačuvamo Srbiju i njen napredak.
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).