krusevac_velika.jpg

Вести

14.06.2018. - 23:27

Отварање новог погона немачке компаније „Kromberg&Schubert”

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је данас отварању новог погона немачке компаније „Kromberg&Schubert” у Крушевцу.

Председник Вучић је на отварању истакао да ће Србија остати отворена земља за све који желе да улажу и у њој раде, те да неће обуставити подстицаје, јер новац ствара новац. Он је додао да ће у новој фабрици радити 2.500 људи, и да се нада да ће тај број бити и већи.
 
"Колико год фабрика да сам до сада отворио, а цифре нећу да изговарам, осим да ниједну нисам затворио, осећам сваки пут узбуђење које је тешко описати", рекао је председник Србије.
 
Председник Вучић је поручио радницима да данас не представљају само себе и своје породице, јер је држава помогла инвестицију са више од девет милиона евра, па их је замолио да на најбољи начин представљају своју земљу.
 
"За нас постоји само један пут који сами градимо овим фабрикама, инвестицијама и огромним радом који улажемо у себе и земљу. Фабрике су храмови, јер када стигне оваква фабрика једног гиганта индустрије, са њом стигне једна сасвим нова вера, она у себе и у рад, и у сопствену будућност. Србији, сигуран сам, та је вера најпотребнија", рекао је председник Вучић и поручио да су пред нама тешка времена, много притисака , и споља и изнутра, те да је зато важно да сви останемо јединствени и чврсти, да сачувамо Србију и њен напредак.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).