Predsednik Vučić posetio Vranje

Vesti

26.01.2024. - 18:11

Poseta Vranju

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je Vranje, gde je obišao radove na rekonstrukciji porodilišta u Opštoj bolnici.

Predsednik Vučić je rekao da će Opšta bolnica u Vranju posle 50 godina dobiti rekonstruisano porodilište i odeljenje ginekologije i najavio da će u narednih godinu biti rekonstruisane Opšte bolnice i u Vranju i u Leskovcu, ocenivši da će Pčiljski i Jablanički okrug dobiti potpuno nove zdravstvene centre. 
 
Predsednik Vučić posetio Vranje

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
„Ulažemo napore da modernizacijom infrastrukture i savremenom opremom obezbedimo uslove za vrhunsku zdravstvenu negu trudnica, porodilja i novorođenčadi. Uz već obnovljene medicinske objekte, prateću infrastrukturu i tehničku opremu, u Opštoj bolnici u Vranju omogućeno je efikasnije pružanje zdravstvenih usluga, smanjenje lista čekanja i poboljšanje dijagnostičkih kapaciteta. Namera nam je da osiguramo dostupnost visokokvalitetne zdravstvene zaštite za sve naše građane. Zahvaljujem svima koji su angažovani na ovom projektu, a posebno medicinskom osoblju i građanima na podršci“, poručio je predsednik Vučić. 
 
Predsednik Vučić posetio Vranje

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
Predsednik Vučić danas je posetio i manastir Lepčince i crkvu Svetog velikomučenika Pantelejmona. 
 
Predsednik Vučić posetio Vranje

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
„Želeo sam da iskažem poštovanje i podržim napore u očuvanju i negovanju duhovnih vrednosti koje čine temelj našeg identiteta. Obilazak ovakvih svetinja ima poseban značaj, jer nam omogućava da očuvamo našu tradiciju i prenesemo je budućim generacijama“, istakao je predsednik i zahvalio sveštenstvu i vernicima na srdačnom dočeku.
 
Vranje,
26. januar 2024. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).