Председник Вучић посетио Врање

Вести

26.01.2024. - 18:11

Посета Врању

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је Врање, где је обишао радове на реконструкцији породилишта у Општој болници.

Председник Вучић је рекао да ће Општа болница у Врању после 50 година добити реконструисано породилиште и одељење гинекологије и најавио да ће у наредних годину бити реконструисане Опште болнице и у Врању и у Лесковцу, оценивши да ће Пчиљски и Јабланички округ добити потпуно нове здравствене центре. 
 
Председник Вучић посетио Врање

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
„Улажемо напоре да модернизацијом инфраструктуре и савременом опремом обезбедимо услове за врхунску здравствену негу трудница, породиља и новорођенчади. Уз већ обновљене медицинске објекте, пратећу инфраструктуру и техничку опрему, у Општој болници у Врању омогућено је ефикасније пружање здравствених услуга, смањење листа чекања и побољшање дијагностичких капацитета. Намера нам је да осигурамо доступност висококвалитетне здравствене заштите за све наше грађане. Захваљујем свима који су ангажовани на овом пројекту, а посебно медицинском особљу и грађанима на подршци“, поручио је председник Вучић. 
 
Председник Вучић посетио Врање

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
Председник Вучић данас је посетио и манастир Лепчинце и цркву Светог великомученика Пантелејмона. 
 
Председник Вучић посетио Врање

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
„Желео сам да искажем поштовање и подржим напоре у очувању и неговању духовних вредности које чине темељ нашег идентитета. Обилазак оваквих светиња има посебан значај, јер нам омогућава да очувамо нашу традицију и пренесемо је будућим генерацијама“, истакао је председник и захвалио свештенству и верницима на срдачном дочеку.
 
Врање,
26. јануар 2024. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).