predsednik_republike_srbije_tomislav_nikolic.jpg

Vesti

23.11.2014. - 11:14

Predsednik Nikolić razgovarao je sa direktorima predstavništva Energoprojekta N. Magazinom i V. Miloševićem

Predsednik Nikolić je istakao zadovoljstvo zbog činjenice da Energoprojekt dobro posluje u ovom regionu i da pored jake konkurencije uspešno realizuje brojne projekte.

“Vi ste u prednosti, jer ste ovde dugo, i zato što ste veoma otvoreni i spremni na saradnju. Ovde ste došli da ostanete“. Predsednik Nikolić je naglasio važnost fleksibilnosti u komunikaciji i spremnosti da se ispoštuju rokovi. Posebno je važno što niste isključivi u komunikaciji, spremni ste da ispoštujete rokove i „To vaši partneri znaju da poštuju”, podvukaoo je predsednik.

Predsednik Republike Srbije je istakao da bi trebalo omogućiti srpskim kompanijama koje se bave građevinom da se uključe u projekat gradnje, s obzirom da imamo izuzetno stručne i sposobne ljude za tu oblast.

Direktori Energoprojekta zahvalili su se na spremnosti predsednika Nikolića da razgovara sa njima i upoznali ga sa projektima koje rade u Abu Dabiju i Dubaiju,kao i sa brojnim izazovima sa kojima se suočavaju. “S obzirom na to da Energoprojekt radi na velikim infrastrukturnim projektima vlade UAE, potrebno je konstantno pratiti savremena kretanja u tehnologiji uz veliki pritisak da se ispoštuju rokovi”, rekao je Magazin.

“O uspešnosti rada Energoprojekta govore njegovi rezultati”, rekao je Magazin i dodao da je obim poslova oko 100 miliona evra na trogodišnjem nivou.

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).