predsednik_republike_srbije_tomislav_nikolic.jpg

Вести

23.11.2014. - 11:14

Председник Николић разговарао је са директорима представништва Енергопројекта Н. Магазином и В. Милошевићем

Председник Николић је истакао задовољство због чињенице да Енергопројект добро послује у овом региону и да поред јаке конкуренције успешно реализује бројне пројекте.

“Ви сте у предности, јер сте овде дуго, и зато што сте веома отворени и спремни на сарадњу. Овде сте дошли да останете“. Председник Николић је нагласио важност флексибилности у комуникацији и спремности да се испоштују рокови. Посебно је важно што нисте искључиви у комуникацији, спремни сте да испоштујете рокове и „То ваши партнери знају да поштују”, подвукаоо је председник.

Председник Републике Србије је истакао да би требало омогућити српским компанијама које се баве грађевином да се укључе у пројекат градње, с обзиром да имамо изузетно стручне и способне људе за ту област.

Директори Енергопројекта захвалили су се на спремности председника Николића да разговара са њима и упознали га са пројектима које раде у Абу Дабију и Дубаију,као и са бројним изазовима са којима се суочавају. “С обзиром на то да Енергопројект ради на великим инфраструктурним пројектима владе УАЕ, потребно је константно пратити савремена кретања у технологији уз велики притисак да се испоштују рокови”, рекао је Магазин.

“О успешности рада Енергопројекта говоре његови резултати”, рекао је Магазин и додао да је обим послова око 100 милиона евра на трогодишњем нивоу.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).