IMG_2507.JPG

Vesti

15.03.2013. - 00:00

Predsednik Nikolić sa Aleksandrom Zaldastanovim

Predsednik Republike Srbije Tomislava Nikolića posetila je delegacija motociklističkog kluba "Noćni vukovi", predvođenu Aleksandrom Zaldastanovim, predsednikom i osnivačem tog kluba.

U prijateljskom razgovoru predsednik Nikolić je sa velikim interesovanjem saslušao ideje i planove gospodina Zaldastanova i istakao da će u njihovoj realizaciji  imati njegovu podršku.

 

Gospodin Zaldastanov se zahvalio na podršci i pozvao predsednika Nikolića da bude njegov gost na velikom bajk-šou "Noćnih vukova" u Volgogradu na kojem će kao specijalni gost biti i predsednik Ruske Federacije gospodin Vladimir Putin.

 

 

Ko je Aleksandar Zaldastanov?

 

Aleksandar Zaldastanov, poznatiji kao Hirurg, rođen je na Bogojavljenje 19.01.1963. godine u tada SSSR-u, u lekarskoj porodici.

 

Aleksandar Zaldastanov Hirurg poznat je po izraženoj ljubavi prema Srbiji i srpskom narodu. Bajk-šou u Sevastopolju i Novorosijsku 2011. godine posvećuje upravo Srbiji, uz objašnjenje da je u divljenju i poštovanju prema srpskom narodu našao inspiraciju. Svaku inicijativu, svaki zvanični stav Srbije i stavove  našeg naroda i države, javno je podržao.

 

Po obrazovanju maksilofacijalni hirurg (odatle i nadimak), a po opredeljenju motociklista, čovek izuzetne harizme koja izaziva poštovanje,  uspeo je da hobi pretvori u zanimanje i živi svoj san. Osnivač je i predsednik najmasovnijeg svetskog motociklističkog kluba „Noćni vukovi“ (preko 5000 članova, odeljenja u Ruskoj Federaciji, bivšim sovjetskim Republikama, Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji...) MK „Noćni vukovi“ u svemu razbija predrasude o motociklistima.

 

Predsednik Ruske Federacije, gospodin Vladimir Putin,  odlikovao je Hirurga Ordenom časti za izuzetne zasluge u patriotskom vaspitanju omladine, učešće u spasilačkim akcijama i doprinosu u čuvanju sećanja na heroje otadžbinskog rata.

 

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).