IMG_2507.JPG

Вести

15.03.2013. - 00:00

Председник Николић са Александром Залдастановим

Председник Републике Србије Томислава Николића посетила је делегација мотоциклистичког клуба "Ноћни вукови", предвођену Александром Залдастановим, председником и оснивачем тог клуба.

У пријатељском разговору председник Николић је са великим интересовањем саслушао идеје и планове господина Залдастанова и истакао да ће у њиховој реализацији  имати његову подршку.

 

Господин Залдастанов се захвалио на подршци и позвао председника Николића да буде његов гост на великом бајк-шоу "Ноћних вукова" у Волгограду на којем ће као специјални гост бити и председник Руске Федерације господин Владимир Путин.

 

 

Ко је Александар Залдастанов?

 

Александар Залдастанов, познатији као Хирург, рођен је на Богојављење 19.01.1963. године у тада СССР-у, у лекарској породици.

 

Александар Залдастанов Хирург познат је по израженој љубави према Србији и српском народу. Бајк-шоу у Севастопољу и Новоросијску 2011. године посвећује управо Србији, уз објашњење да је у дивљењу и поштовању према српском народу нашао инспирацију. Сваку иницијативу, сваки званични став Србије и ставове  нашег народа и државе, јавно је подржао.

 

По образовању максилофацијални хирург (одатле и надимак), а по опредељењу мотоциклиста, човек изузетне харизме која изазива поштовање,  успео је да хоби претвори у занимање и живи свој сан. Оснивач је и председник најмасовнијег светског мотоциклистичког клуба „Ноћни вукови“ (преко 5000 чланова, одељења у Руској Федерацији, бившим совјетским Републикама, Србији, Македонији, Бугарској, Румунији...) МК „Ноћни вукови“ у свему разбија предрасуде о мотоциклистима.

 

Председник Руске Федерације, господин Владимир Путин,  одликовао је Хирурга Орденом части за изузетне заслуге у патриотском васпитању омладине, учешће у спасилачким акцијама и доприносу у чувању сећања на хероје отаџбинског рата.

 

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).