tan2017-12-7_102642149_0.jpg

Vesti

07.12.2017. - 11:22

Predsednik primio ambasadora Islamske Republike Pakistan

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Islamske Republike Pakistan Sajeda Adila Gilanija sa kojim je razgovarao o unapređenju odnosa dveju zemalja, s obzirom na postojanje značajnih, a neiskorišćenih mogućnosti.

Ambasador Gilani je istakao da se, tokom nekoliko meseci otkako je u Srbiji, uverio u snagu liderstva predsednika Vučića, a koje doprinosi političkom i ekonomskom napretku zemlje.

Dvojica sagovornika su izrazili nadu da će doći do jačanja političkog dijaloga Srbije i Pakistana, jer bi češća razmena zvaničnih poseta doprinela i približavanju naroda dveju zemalja. Predsednik Vučić je istakao da je za Srbiju značajno da razvija dobre odnose sa svim zemljama sveta.

Dvojica sagovornika su razmotrili i ideje za obeležavanje sedamdesetogodišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Pakistana, kao mogućnosti da se i na taj način ukaže na potrebu veće saradnje.

VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI SA FTP SERVERA MINISTARSTVA ODBRANE.

Beograd,
07. decembar 2017.

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).