tan2017-12-7_102642149_0.jpg

Вести

07.12.2017. - 11:22

Председник примио амбасадора Исламске Републике Пакистан

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Исламске Републике Пакистан Саједа Адила Гиланија са којим је разговарао о унапређењу односа двеју земаља, с обзиром на постојање значајних, а неискоришћених могућности.

Амбасадор Гилани је истакао да се, током неколико месеци откако је у Србији, уверио у снагу лидерства председника Вучића, а које доприноси политичком и економском напретку земље.

Двојица саговорника су изразили наду да ће доћи до јачања политичког дијалога Србије и Пакистана, јер би чешћа размена званичних посета допринела и приближавању народа двеју земаља. Председник Вучић је истакао да је за Србију значајно да развија добре односе са свим земљама света.

Двојица саговорника су размотрили и идеје за обележавање седамдесетогодишњице успостављања дипломатских односа Србије и Пакистана, као могућности да се и на тај начин укаже на потребу веће сарадње.

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ФТП СЕРВЕРА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ.

Београд,
07. децембар 2017.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).