jkkk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnpbn01eqv8vndzhmjiwnjyxmtm4zme0ognmmza5mzm3ndnjoddhyzcuanblz5gtas0c5acbotab.jpg

Vesti

09.07.2018. - 22:35

Predsednik Vučić na inauguraciji predsednika Republike Turske

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić  posetio je danas Ankaru, gde je prisustvovao inauguraciji predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

Predsednik Vučić je istakao  da je veoma ponosan na rezultat naše politike da Tursku imamo kao prijatelja i saveznika. On je dodao da mu je ovo treći ili četvrti susret sa turskim predsednikom u veoma kratkom razdoblju, i da je došao na inauguraciju da u ime Srbije ukaže čast i poštovanje turskoj državi, narodu i predsedniku.

Predsednik Srbije je preneo  da je predsednik Erdogan priredio veoma srdačan prijem delegaciji Srbije i rekao da imamo mnogo toga da uradimo u budućnosti, mnogo planova, i mnogo zajedničkih stvari koje treba rešiti, a tiču se ekonomije i politike.

Predsednik Vučić je naglasio da očekuje da će saradnja dve zemlje biti dalje unapređivana, kao i da će turski predsednik  uskoro  doći u Srbiju, što je veoma važno za budućnost naše zemlje.

Ankara, 09. jul 2018.

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).