jkkk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnpbn01eqv8vndzhmjiwnjyxmtm4zme0ognmmza5mzm3ndnjoddhyzcuanblz5gtas0c5acbotab.jpg

Вести

09.07.2018. - 22:35

Председник Вучић на инаугурацији председника Републике Турске

Председник Републике Србије Александар Вучић  посетио је данас Анкару, где је присуствовао инаугурацији председника Републике Турске Реџепа Тајипа Ердогана.

Председник Вучић је истакао  да је веома поносан на резултат наше политике да Турску имамо као пријатеља и савезника. Он је додао да му је ово трећи или четврти сусрет са турским председником у веома кратком раздобљу, и да је дошао на инаугурацију да у име Србије укаже част и поштовање турској држави, народу и председнику.

Председник Србије је пренео  да је председник Ердоган приредио веома срдачан пријем делегацији Србије и рекао да имамо много тога да урадимо у будућности, много планова, и много заједничких ствари које треба решити, а тичу се економије и политике.

Председник Вучић је нагласио да очекује да ће сарадња две земље бити даље унапређивана, као и да ће турски председник  ускоро  доћи у Србију, што је веома важно за будућност наше земље.

Анкара, 09. јул 2018.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).