vr_velika.jpg

Vesti

29.12.2018. - 19:11

Predsednik Vučić na otvaranju novoizgrađenog Hirurškog bloka u Zdravstvenom centru Vranje

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju novoizgrađenog Hirurškog bloka u Zdravstvenom centru Vranje, u čiju zgradu i opremu je uloženo devet miliona evra.

Predsednik Vučić je, nakon obilaska Hirurškog bloka, rekao da je i Zdravstveni centar u Vranju deo napretka zemlje i istakao da je cilj Vlade da sačuva zdravstveni sistem, jer je to suština društvenog standarda i opstanka.

"Pokazali smo da ulaganjem oko 5,4 miliona evra, od čega je Srbija uložila 2,7 milona evra za uređaje, odnosno 500.000 za gradnju same zgrade, a EU oko 2,2 za uređaje i opremanje zgrade 2,68, i planiramo da uložimo još 6,2 miliona u bolnicu, hoćemo, možemo i uspećemo da uradimo ono što je najbolje“, izjavio je predsednik Vučić i podsetio da će zdravstveni radnici od 1. januara 2019. godine imati veće plate, od 10 do 12 odsto, istakavši da je siguran da ćemo sledeće godine umeti i znati kako, na čistim ekonomskim principima i uz čvrstu finansijsku disciplinu, da one budu i drastično veće.

"Želim vam srećnu i uspešnu 2019. godinu, vama i vašim porodicama. Borićemo se i izboriti za bolju i uspešniju Srbiju“, poručio je predsednik Vučić građanima Vranja i dodao da će država sve više ulagati u taj grad i jug Srbije.

Vranje, 29.12.2019.

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).