vr_velika.jpg

Вести

29.12.2018. - 19:11

Председник Вучић на отварању новоизграђеног Хируршког блока у Здравственом центру Врање

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је данас свечаном отварању новоизграђеног Хируршког блока у Здравственом центру Врање, у чију зграду и опрему је уложено девет милиона евра.

Председник Вучић је, након обиласка Хируршког блока, рекао да је и Здравствени центар у Врању део напретка земље и истакао да је циљ Владе да сачува здравствени систем, јер је то суштина друштвеног стандарда и опстанка.

"Показали смо да улагањем око 5,4 милиона евра, од чега је Србија уложила 2,7 милона евра за уређаје, односно 500.000 за градњу саме зграде, а ЕУ око 2,2 за уређаје и опремање зграде 2,68, и планирамо да уложимо још 6,2 милиона у болницу, хоћемо, можемо и успећемо да урадимо оно што је најбоље“, изјавио је председник Вучић и подсетио да ће здравствени радници од 1. јануара 2019. године имати веће плате, од 10 до 12 одсто, истакавши да је сигуран да ћемо следеће године умети и знати како, на чистим економским принципима и уз чврсту финансијску дисциплину, да оне буду и драстично веће.

"Желим вам срећну и успешну 2019. годину, вама и вашим породицама. Борићемо се и изборити за бољу и успешнију Србију“, поручио је председник Вучић грађанима Врања и додао да ће држава све више улагати у тај град и југ Србије.

Врање, 29.12.2019.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).