imi_velika.jpg

Vesti

29.09.2018. - 16:38

Predsednik Vučić na svečanom otvaranju fabrike IMI

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju fabrike filipinske kompanije IMI.

„Otvaramo vrata budućnosti 21. veka i postajemo deo globalnih trendova“, istakao  je predsednik Vučić i dodao da je ponosan na činjenicu da je posle dve godine posao na podizanju ove fabrike priveden kraju, da je već zaposleno 74 ljudi, uglavnom iz Niša i okoline, a da će ih biti i 1.200, uz mogućnost daljeg rasta broja zaposlenih.

"Nikad se neću umoriti dolazaka u Niš i otvaranja novih fabrika", rekao  je predsednik Vučić i poručio rukovodstvu kompanije IMI da će uvek imati pomoć države i lokalne samouprave, jer svi želimo veći profit, veće zarade i zapošljavanje. On je podsetio da je IMI inovativna kompanija i da su joj potrebni visokoobrazovani ljudi, što znači da nam treba reforma školstva i visokog obrazovanja kako bi odgovorili trenutku i modernim trendovima.

"Hoću da se zahvalim našim radnicima koji su počeli da rade i onima koji će tek početi, a oni reprezentuju našu zemlju i pokazuju da smo sposobni za velike stvari", rekao je predsednik Vučić i zaključio da jug Srbije čeka bolja budućnost.

Niš, 29. septembar 2018.

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).