imi_velika.jpg

Вести

29.09.2018. - 16:38

Председник Вучић на свечаном отварању фабрике ИМИ

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је данас свечаном отварању фабрике филипинске компаније ИМИ.

„Отварамо врата будућности 21. века и постајемо део глобалних трендова“, истакао  је председник Вучић и додао да је поносан на чињеницу да је после две године посао на подизању ове фабрике приведен крају, да је већ запослено 74 људи, углавном из Ниша и околине, а да ће их бити и 1.200, уз могућност даљег раста броја запослених.

"Никад се нећу уморити долазака у Ниш и отварања нових фабрика", рекао  је председник Вучић и поручио руководству компаније ИМИ да ће увек имати помоћ државе и локалне самоуправе, јер сви желимо већи профит, веће зараде и запошљавање. Он је подсетио да је ИМИ иновативна компанија и да су јој потребни високообразовани људи, што значи да нам треба реформа школства и високог образовања како би одговорили тренутку и модерним трендовима.

"Хоћу да се захвалим нашим радницима који су почели да раде и онима који ће тек почети, а они репрезентују нашу земљу и показују да смо способни за велике ствари", рекао је председник Вучић и закључио да југ Србије чека боља будућност.

Ниш, 29. септембар 2018.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).