Predsednik Vučić obišao radove na Kuli Beograd

Vesti

15.06.2020. - 14:46

Predsednik Vučić obišao radove na Kuli Beograd

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je sa direktorom kompanije "Eagle Hills" Muhamedom Alabarom obišao radove na Kuli Beograd, u okviru Beograda na vodi, koja će biti najviša zgrada u Srbiji sa 40 spratova i vidikovcem, a očekuje se da bude završena do kraja sledeće godine.

Predsednik Vučić obišao radove na Kuli Beograd

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
"Ponosan sam na ovo gradilište! Ponosan sam na sve što smo ovde uradili. Urađeno je 150.000 metara kvadratnih i trenutno se gradi još 750.000 metara kvadratnih. Ono što je najvažnije za nas je činjenica da na ovom gradilištu imamo 2.530 radnika. To Beograd na vodi čini jednim od najvećih evropskih gradilišta. Ovo mesto postaje jedno od najlepših, najurbanijih u našoj zemlji. Ova zgrada biće simbol Srbije! To je zalog za budućnost, da pokažemo da imamo hrabrosti da menjamo stvari i da napravimo najbolje za naše građane", naveo je predsednik Vučić i istakao da Beograd na vodi predstavlja ponos cele Srbije, a ne samo Beograda. On je dodao da se tu kreira najbolji život, prelepi bulevari i parkovi za decu. 
 
Predsednik Vučić obišao radove na Kuli Beograd

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
„Izgradnjom Beograda na vodi, uz druge radove na obnovi i uređenju prestonice, menja se slika grada, koji svake godine poseti za 20 do 25 odsto ljudi više. Kada se krug zatvori, mora se reći da je neko bio hrabar i da je Srbija uspela sve to da uradi“, istakao je predsednik Vučić. 
 
Beograd,
15. jun 2020. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).