Predsednik Vučić obišao radove na projektu "Beograd na vodi"

Vesti

05.04.2019. - 19:59

Predsednik Vučić obišao radove na projektu "Beograd na vodi"

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na projektu "Beograd na vodi" i istakao da je to najveće gradilište u ovom delu Evrope, kao i da će svi projekti koji se sprovode u prestonici, doprineti ukupnom razvoju.

"Ponosan sam na činjenicu da je ovo najveće gradilište u ovom delu Evrope, 1.554 radnika je danas ovde. Ponosan sam na sve što se radi u Beogradu", rekao je  predsednik Vučić i naglasio da je budžet grada za 300 miliona veći, dok je deficit manji.
 
Predsednik Vučić obišao radove na projektu

Foto Tanjug, Dimitrije Goll

"Toliko je Beograd uređeniji i lepši i toliko su porasle potrebe Beograđana. Sve će to da dorpinese ukupnom razvoju ekonomije, doneće novac, radna mesta, turiste", naglasio je predsednik Vučić i dodao da je važno da Beograd svake godine ima sve veći budžet.
 
Predsednik Vučić obišao radove na projektu

Foto Tanjug, Dimitrije Goll

 
"Kada govorite o gužvama, svake godine u Beogradu ima 35.000 novih automobila. Prosečna plata u Beogradu je viša od 600 evra, dramatično veća nego u nerazvijenijim krajevima zemlje. Važno je da u skladu sa tim standardom gradimo infrastrukturu koja to može da prihvati", naveo je predsednik Vučić. On je istakao da sada u Beogradu imamo promenadu koja je, verovatno, najlepša u Evropi, dodajući da će biti posla oko prečišćavanja Save i Dunava, za šta će biti potrebno 3 do 4 godine.
 
Beograd,  5. april 2019. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).