rtv-velika.jpg

Vesti

23.03.2019. - 17:10

Predsednik Vučić obišao radove na zgradi Radio–televizije Vojvodine

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na zgradi Radio–televizije Vojvodine i izjavio da očekuje da će za 6 meseci, pre isteka roka, biti završena obnova zgrade.

"Uložili smo veliki novac, reč je o 48,4 miliona evra. Dakle, oko 50 miliona evra se daje za izgradnju i opremanje RTV-a. Ogromna investicija", rekao je predsednik Vučić nakon obilaska radova na zgradi.
 
"Svim zaposlenima želim uspeha u budućnosti i za 6 meseci možemo da se nađemo da vidimo impresivnu, završenu zgradu, da ljudi u Vojvodini i celoj Srbiji dobiju dobar program, po najvišim tehničkim standardima  i da građani budu što zadovoljniji", poručio je predsednik Vučić.
 
"To je i simbol naše pobede nad svim što smo prošli, i kroz NATO agresiju, i rušenje svih objekata, i nanošenje štete objektima RTV-a, kao i nebrige i razaranja naših privrednih potencijala posle 2000. godine", rekao je predsednik Srbije i dodao da je važno da odgovornošću, ozbiljnošću i merama koje znače realan napredak možemo da obezbedimo bolji život, zgrade, radna mesta.
 
„Srbija, kad hoće, bukvalno, kao feniks iz pepela može da se podigne“, zaključio je predsednik Vučić.
 
23. mart 2019. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).