rtv-velika.jpg

Вести

23.03.2019. - 17:10

Председник Вучић обишао радове на згради Радио–телевизије Војводине

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је данас радове на згради Радио–телевизије Војводине и изјавио да очекује да ће за 6 месеци, пре истека рока, бити завршена обнова зграде.

"Уложили смо велики новац, реч је о 48,4 милиона евра. Дакле, око 50 милиона евра се даје за изградњу и опремање РТВ-а. Огромна инвестиција", рекао је председник Вучић након обиласка радова на згради.
 
"Свим запосленима желим успеха у будућности и за 6 месеци можемо да се нађемо да видимо импресивну, завршену зграду, да људи у Војводини и целој Србији добију добар програм, по највишим техничким стандардима  и да грађани буду што задовољнији", поручио је председник Вучић.
 
"То је и симбол наше победе над свим што смо прошли, и кроз НАТО агресију, и рушење свих објеката, и наношење штете објектима РТВ-а, као и небриге и разарања наших привредних потенцијала после 2000. године", рекао је председник Србије и додао да је важно да одговорношћу, озбиљношћу и мерама које значе реалан напредак можемо да обезбедимо бољи живот, зграде, радна места.
 
„Србија, кад хоће, буквално, као феникс из пепела може да се подигне“, закључио је председник Вучић.
 
23. март 2019. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).