Predsednik Vučić posetio Pambukovicu

Vesti

10.03.2024. - 15:54

Predsednik Vučić posetio Pambukovicu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas selo Pambukovica, gde je razgovarao sa meštanima i, tom prilikom, najavio da će već za nedelju dana početi radovi na rekonstrukciji puta od Pambukovice ka Ubu, u dužini od 12 kilometara, koji će biti završen do Đurđevdana. 

Predsednik Vučić posetio Pambukovicu

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
"Jedan put smo u Pambukovici uradili kako valja. Moramo da uradimo put prema Ubu od 12 kilometara, kompletnu rekonstrukciju", rekao je predsednik i dodao da treba da se uradi i put ka Koceljevi, od Pambukovice do puta Valjevo - Šabac, gde bi radovi trebalo da krenu za mesec i po dana. On je, obraćajući se meštanima, istakao da će država tražiti nekoliko milijardi evra koje će uložiti ne samo u nove auto-puteve, već i u lokalne puteve širom Srbije. 
 
Predsednik Vučić posetio Pambukovicu

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
"Pambukovica je veliko selo puno divnih ljudi i dobrih domaćina, koji vole Srbiju više od svega. Svaka vaša kuća, svako vaše dete, svaka starica i starac, svaki čovek u Pambukovici mi je sto puta važniji od onih koji bi da pokore našu zemlju. Uvek imajte u vidu to da ću, kada budem štitio interese Srbije, u glavi da imam i Pambukovicu i svako selo u Srbiji, kao i svakog našeg domaćina. Vama, dragi Pambukovčani, mnogo hvala na gostoprimstvu i dobrodošlici. Mnogo vas volim i sve najbolje želim vama i vašim porodicama", poručio je predsednik Vučić. 
 
Pambukovica, 
10. mart 2024. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).