Председник Вучић посетио Памбуковицу

Вести

10.03.2024. - 15:54

Председник Вучић посетио Памбуковицу

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је данас село Памбуковица, где је разговарао са мештанима и, том приликом, најавио да ће већ за недељу дана почети радови на реконструкцији пута од Памбуковице ка Убу, у дужини од 12 километара, који ће бити завршен до Ђурђевдана. 

Председник Вучић посетио Памбуковицу

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
"Један пут смо у Памбуковици урадили како ваља. Морамо да урадимо пут према Убу од 12 километара, комплетну реконструкцију", рекао је председник и додао да треба да се уради и пут ка Коцељеви, од Памбуковице до пута Ваљево - Шабац, где би радови требало да крену за месец и по дана. Он је, обраћајући се мештанима, истакао да ће држава тражити неколико милијарди евра које ће уложити не само у нове ауто-путеве, већ и у локалне путеве широм Србије. 
 
Председник Вучић посетио Памбуковицу

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
"Памбуковица је велико село пуно дивних људи и добрих домаћина, који воле Србију више од свега. Свака ваша кућа, свако ваше дете, свака старица и старац, сваки човек у Памбуковици ми је сто пута важнији од оних који би да покоре нашу земљу. Увек имајте у виду то да ћу, када будем штитио интересе Србије, у глави да имам и Памбуковицу и свако село у Србији, као и сваког нашег домаћина. Вама, драги Памбуковчани, много хвала на гостопримству и добродошлици. Много вас волим и све најбоље желим вама и вашим породицама", поручио је председник Вучић. 
 
Памбуковица, 
10. март 2024. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).