Predsednik Vučić prisustvovao početku izvođenja radova na Obilaznici oko Beograda

Vesti

24.07.2018. - 22:33

Predsednik Vučić prisustvovao početku izvođenja radova na Obilaznici oko Beograda

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić  prisustvovao je obeležavanju  početka izvođenja radova na Obilaznici oko Beograda i izrazio uverenje da će najveći deo robnog transporta, kamionima, ići preko naše zemlje, kada završimo ovaj put.

Predsednik Vučić je zahvalio  kineskim i azerbejdžanskim kompanijama koje zajednički rade na ovom projektu.  On je naglasio da je od ogromnog značaja za našu zemlju svaki izgrađeni kilometar, posebno Obilaznice, jer će  olakšati život žiteljima Rakovice, Čukarice, Voždovca, Grocke, a značajna je i za južni Banat.

„Srbija će imati najviše auto-puteva u regionu, osim Grčke, koja je i veća i dobija veliki novac iz EU, dok mi sve gradimo sami, svojim novcem, zahvaljujući reformama i pametnoj politici koju smo vodili“, rekao je predsednik Srbije.

Predsednik Vučić je uputio zahvalnost predsedniku i premijeru Narodne Republike Kine, Si Đinpingu i Li Kećijangu, kao i ambasadoru te zemlje u Srbiji Li Mančangu, uz reči da će u Srbiji imati uvek iskrenog prijatelja. On je uputio reči zahvalnosti i predsedniku Republike Azerbejdžan Ilhanu Alijevu, zemlje čija preduzeća  učestvuju u izgradnji puteva u Srbiji.

Beograd, 24. jul 2018.

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).