Predsednik Vučić prisusustvovao spajanju mosta na Savi

Vesti

25.07.2022. - 10:39

Predsednik Vučić prisustvovao spajanju mosta na Savi

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas spajanju mosta preko Save, u okviru projekta izgradnje auto-puta Ruma – Šabac i brze saobraćajnice Šabac – Loznica.

Tom prilikom, predsednik Vučić je izjavio da je ponosan na to što je ovako veliki i skup projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije, što dovoljno govori o snazi jedne države.
 
Predsednik Vučić prisusustvovao spajanju mosta na Savi

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

„Veoma sam srećan što smo za samo dve godine uspeli da završimo ovaj most, kojim smo spojili obale Save. Mi ćemo put Ruma-Šabac završiti za nešto više od godinu dana i to je velika stvar za Novi Sad, za Beograd, ali i celu Mačvu. Za dve godine i tri, četiri meseca trebalo bi da do Loznice bude završena cela saobraćajnica. Srbija nije ista zemlja, ona svakog dana izgleda drugačije i bolje“, rekao je predsednik Vučić dodajući da u uslovima velike krize Srbija nije prekinula nijedan veliki projekat.
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).