Председник Вучић присусуствовао спајању моста на Сави

Вести

25.07.2022. - 10:39

Председник Вучић присуствовао спајању моста на Сави

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је данас спајању моста преко Саве, у оквиру пројекта изградње ауто-пута Рума – Шабац и брзе саобраћајнице Шабац – Лозница.

Том приликом, председник Вучић је изјавио да је поносан на то што је овако велики и скуп пројекат финансиран из буџета Републике Србије, што довољно говори о снази једне државе.
 
Председник Вучић присусуствовао спајању моста на Сави

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

„Веома сам срећан што смо за само две године успели да завршимо овај мост, којим смо спојили обале Саве. Ми ћемо пут Рума-Шабац завршити за нешто више од годину дана и то је велика ствар за Нови Сад, за Београд, али и целу Мачву. За две године и три, четири месеца требало би да до Лознице буде завршена цела саобраћајница. Србија није иста земља, она сваког дана изгледа другачије и боље“, рекао је председник Вучић додајући да у условима велике кризе Србија није прекинула ниједан велики пројекат.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).