fudbaleri_velika.jpg

Vesti

01.06.2018. - 23:13

Predsednik Vučić sa fudbalskom reprezentacijom Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas fudbalsku reprezentaciju Srbije, Stručni štab i rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije  i poručio da očekuje odlične rezultate na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Predsednik Vučić je rekao da je država obezbedila rekordne nagrade za fudbalsku reprezentaciju Srbije i da će državni tim dobiti 10 miliona evra, ako osvoji turnir.
 
"Ne mislim da je to za vas presudan novac, mnogi od vas su mnogo više zaradili u životu, ali smo želeli da vam pokažemo koliko je važno  da našu zemlju   predstavljate na najbolji način, da se borite za crveno- plavo- belu boju, i himnu, i svakog građanina. Mi ćemo odavde sa strepnjom, ali uz mnogo radosti,  da pratimo svaku utakmicu. Želim vam mnogo sreće i  dobro zdravlje“, poručio je predsednik Vučić.
Predsednik Srbije je fudbalerima poželeo mnogo uspeha u ličnom i porodičnom životu, a Stručnom štabu je zahvalio na odličnim pripremama.
 
„Verujemo u vašu snagu, timski duh, borbenost, znanje. Hvala što volite našu zemlju, što se za nju borite“, naglasio je predsednik Vučić. 
 
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov je uručio predsedniku Vučiću dres i loptu sa potpisima svih igrača.
 
"Ispred cele ekipe želim da se zahvalim predsedniku Vučiću na prijemu. Javno želim da kažem da je predsednik bio uz nas sve vreme i tokom kvalifikacija. Sve što je obećano je ispunjeno. Idemo na Svetsko prvenstvo, to je sjajan rezultat, ali ne idemo kao turisti... Ova ekipa ima sve i sanjamo nešto veliko“, rekao je  Kolarov i pozvao predsednika Vučića da bude gost reprezentacije u Rusiji. 
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).